Töltődjön fel testileg-lelkileg a Dráva wellness központjában, ahol teljes kikapcsolódás várja a pihenni vágyó vendégeinket. A 29-33°C közötti hőmérsékletű fedett élménymedence pezsgőpaddal, nyakdögönyözővel, jacuzzival, élménytoronnyal és úszósávval, napozóteraszokkal, drinkbárral várják vendégeinket. Relaxáljon meleg vizű jacuzzi medencénkben.

Szauna világunkban – két különböző hőfokú finn szauna, gőzkabin, sószoba, kettő infrakabin és, élményzuhany kellemes lehetőséget kínál a kényeztetésre, felfrissülésre.

A fitneszterem alkalmas kardio – és erőnléti – edzésekre.

Szolgáltatásaink között megtalálhatók a hagyományos, gyógy – sport és egyéb masszázsok, kényeztető wellness és pezsgőfürdők, és különféle frissítő, slim – testkezelések, parafinos kézápolás, valamint kiegészítő szolgáltatásunk: a halpedikűr. Sokéves tapasztalattal, gyógy- és sportmasszőri képesítéssel rendelkező masszőreink olajos-, herbál,- gyógy,- és talpmasszázzsal kényeztetik vendégeinket.

A híres harkányi gyógyvíz jótékony hatását szállodánkban higiénikusan kialakított egyéni kádfürdő formájában lehet igénybe venni.

Szállodánk bárjának teljes kínálatát élvezheti közvetlen a medencetérben kialakított bársarokban.

Tekintse meg kínálatunkat, foglalja le masszázs időpontját a szállásfoglalással egy időben!

Testi-lelki feltöltődés

Töltődjön fel testileg-lelkileg a Dráva wellness központjában, ahol teljes kikapcsolódás várja a pihenni vágyó vendégeinket.

Sport Világ

Pihenés alatt is fitten, egészségesen

Megosztás email-ben

Telefonos visszahívás

Kérjük, töltse ki az űrlapot, amennyiben visszahívást szeretne kérni.