Étterem

Légkondicionált, több részből álló, természetes fénnyel rendelkező étteremben a megszokott a hagyományos hazai ízek mellett, nemzetközi klasszikusok várják. Kezdje a napot egy bőséges büféreggelivel vagy fogyasszon el egy ízletes szezonális ajánlatokban bővelkedő büfévacsorát! Élvezze ki a megújuló választékot figyelmes és szakértő kiszolgálással párosítva.

Töltsön el egy romantikus estét gyertyafényes vacsorával, válasszon rendszeresen megújuló a’la carte étlapunk ajánlatai közül, hisz ebédre és vacsorára is széles választékot és garantált gasztronómiai élményeket kínálunk.

A borlapon található magyar borvidékek nedűi kellemesen emelik a gasztronómiai élményeket. A neves villányi, szekszárdi borászok kínálata mellett számtalan koktél, aperitive ital is található. Kóstolja végig a pálinka válogatást, a csapolt és üveges sörök pazar sorát.

Szállodánk étterme 200 fő befogadására alkalmas, igény szerint négy, tökéletesen elszeparált részre különíthető el. A termek együttesen és külön-külön is egyedülálló hangulatot képviselnek.

A Legyező terem parketta borítású, 80 fő részére biztosít kényelmes teret.

A padlószőnyeg borítású Bankett terem kitűnő helyszín kisebb konferenciák, borkóstolók, menedzser tréningek, meetingek, vezetői értekezletek és családi események rendezéséhez. Egyidejűleg akár 40 fő elhelyezését biztosítja.

A parketta borítású Dráva terem a legnagyobb alapterületű terem, egyidejűleg 70 fő étkezését biztosíthatja. Itt kapott helyet a könnyedén mozgatható büfépult is, illetve egyéb kiszolgáló egységek.

A 30 fős, körasztalokkal berendezett Körterem ugyancsak parketta borítású. A világos tölgy és az ezüstszürke színek dominanciájában igazi eleganciát sugároz.

A Hotel parkján át közelíthető meg a teljesen elszeparált exkluzív VIP Szivarszoba - akár 30 fő befogadására alkalmas -, és a Kupolaterem is - amely 70 fő egyidejű, ültetett rendezvényhelyszíneként funkcionálhat saját bárral.

A Hotel éttermei tökéletes helyszínt biztosítanak üzleti étkezések, rendezvények lebonyolításához, családi összejövetelek kellemes szervezéséhez vagy akár egy romantikus esküvő megvalósításához.

Az étteremben büfé-reggelit és svédasztalos, esetenként menüválasztásos vagy tányérszervizes vacsorát, gála-étkezést szolgálunk fel.

Álmodja meg rendezvényét, mi megvalósítjuk!

  • Nyitva tartás: 07:00-22:00 óráig
  • Reggeli időpont: 07:00-10:00 óráig
  • Vacsora időpont: 18:00-21:00 óráig
  • Szobaszerviz: 06:30-21:00 óráig
  • A’la Carte étkezés: 12:00-21:00 óráig

Megosztás email-ben

Telefonos visszahívás

Kérjük, töltse ki az űrlapot, amennyiben visszahívást szeretne kérni.